top of page

Lesmateriaal Ontwikkelaar:
Docent Podiumkunsten
(3-5 uur per week) (v/m/x)

Als lesmateriaalontwikkelaar van het Podiumkunsten team ontwikkel je lesmateriaal voor de disciplines dans en theater. De lessen stappen af van het eurocentrische perspectief en bieden de leerlingen een mogelijkheid om zich te verdiepen in de maatschappelijke en culturele belangen van diverse dans- en theaterstromingen. Hierbij staan de thema’s dekolonisatie, antiracisme en inclusie centraal.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring als docent binnen het vak podiumkunsten

Je hebt brede kennis over de dans- en/of theater- geschiedenis

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Je kan kritisch nadenken over het huidige lesmateriaal

Je bent ten minste tot en met februari beschikbaar

Over Zetje In

Zetje In is een vrijwilligersorganisatie die is ontstaan na het succes van het gelijknamige burgerinitiatief, waarin we stelden dat racisme en discriminatie verplichte thema’s zouden moeten worden in de lesstof van basis- en middelbare scholen. In drie weken tijd ondertekenden meer dan 60.000 mensen het initiatief, en werd er in de Tweede Kamer een motie ingediend én aangenomen die ervoor heeft gezorgd dat dit nu eindelijk in het curriculum wordt opgenomen! Op dit moment ontwikkelen wij inclusief lesmateriaal voor het primair- en voortgezet onderwijs. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die ons team zouden willen versterken. 

Perfect dus om te combineren met een baan of studie bijvoorbeeld! Ben jij maatschappelijk betrokken en kan jij je vinden in het doel van Zetje In? Kom ons team versterken! Mail ons je motivatie bijgaand met een CV naar zetjein@outlook.com. We kijken uit naar je sollicitatie! 

bottom of page