top of page

Lesmateriaal Ontwikkelaar:
Marketing Intern
(1-3 uur per week) (v/m/x)

Als lid van het Marketing Team ga jij samen met jouw teamleden aan een marketingplan werken om de verspreiding van ons lesmateriaal onder scholen in Nederland zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Wie ben jij?

Je hebt affiniteit met social media en communicatie

Je hebt aantoonbare ervaring met marketing, bijvoorbeeld vanwege een baan en/of opleiding

Over Zetje In

Zetje In is een vrijwilligersorganisatie die is ontstaan na het succes van het gelijknamige burgerinitiatief, waarin we stelden dat racisme en discriminatie verplichte thema’s zouden moeten worden in de lesstof van basis- en middelbare scholen. In drie weken tijd ondertekenden meer dan 60.000 mensen het initiatief, en werd er in de Tweede Kamer een motie ingediend én aangenomen die ervoor heeft gezorgd dat dit nu eindelijk in het curriculum wordt opgenomen! Op dit moment ontwikkelen wij inclusief lesmateriaal voor het primair- en voortgezet onderwijs. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die ons team zouden willen versterken. 

Perfect dus om te combineren met een baan of studie bijvoorbeeld! Ben jij maatschappelijk betrokken en kan jij je vinden in het doel van Zetje In? Kom ons team versterken! Mail ons je motivatie bijgaand met een CV naar zetjein@outlook.com. We kijken uit naar je sollicitatie! 

bottom of page